<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name="Generator" content="Microsoft Word 15 (filtered medium)">
<style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
span.EmailStyle18
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
span.EmailStyle19
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-size:10.0pt;}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.25in 1.0in 1.25in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>
<body lang="EN-US" link="blue" vlink="purple">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Christine,<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"><o:p> </o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">The correct schema reference is:
<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"><<a href="http://schemas.opengis.net/wms/1.1.1/capabilities_1_1_1.dtd">http://schemas.opengis.net/wms/1.1.1/capabilities_1_1_1.dtd</a>><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"><o:p> </o:p></span></p>
<p class="MsoNormal">This DTD includes all Extent attributes documented in clause C.3 (some were missing in A.1).<span style="color:#1F497D"><o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"><o:p> </o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">--<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Richard<o:p></o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"><o:p> </o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"><o:p> </o:p></span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"><o:p> </o:p></span></p>
<div>
<div style="border:none;border-top:solid #E1E1E1 1.0pt;padding:3.0pt 0in 0in 0in">
<p class="MsoNormal"><b>From:</b> CITE-Forum [mailto:cite-forum-bounces@lists.opengeospatial.org]
<b>On Behalf Of </b>Christine Bao<br>
<b>Sent:</b> Friday, 25 April, 2014 01:31<br>
<b>To:</b> cite-forum@lists.opengeospatial.org<br>
<b>Cc:</b> Klain Qin<br>
<b>Subject:</b> Re: [CITE-Forum] WMS 1.1.1 DTD link<o:p></o:p></p>
</div>
</div>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">Hi OGC experts, <o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">I am running test for WMS 1.1.1, GetCapabilities link <a href="http://54.215.6.158:8088/mapserver2015/mapagent/mapagent.fcgi?REQUEST=GETCAPABILITIES&SERVICE=WMS&VERSION=1.1.1&FORMAT=text%2Fxml">
http://54.215.6.158:8088/mapserver2015/mapagent/mapagent.fcgi?REQUEST=GETCAPABILITIES&SERVICE=WMS&VERSION=1.1.1</a>
<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">It fails for one case s0008/d1e1033_1 due to DTD link. My original link is below:
<o:p></o:p></p>
<table class="MsoNormalTable" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="border-collapse:collapse">
<tbody>
<tr>
<td width="467" valign="top" style="width:350.6pt;border:solid windowtext 1.0pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt">
<p class="MsoNormal">  <!DOCTYPE WMT_MS_Capabilities SYSTEM<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">"<a href="http://schemas.opengis.net/wms/1.1.1/WMS_MS_Capabilities.dtd"><span style="background:yellow;mso-highlight:yellow">http://schemas.opengis.net/wms/1.1.1/WMS_MS_Capabilities.dtd</span></a>"<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">  [<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">   <!ELEMENT VendorSpecificCapabilities EMPTY><o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">  ]><o:p></o:p></p>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p class="MsoNormal">But it reports “*** does not match the dtd expected from the specification”.
<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">In your specification <a href="https://www.google.com.hk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CEAQFjAC&url=http%3A%2F%2Fportal.opengeospatial.org%2Ffiles%2F%3Fartifact_id%3D1081%26version%3D1%26format%3Dpdf&ei=7BVaU9HyO-Lf8AHpwYGQDQ&usg=AFQjCNEUPdTm9-g2O9-tUbpGMeoWIImpRA&bvm=bv.65397613,d.aWw">
https://www.google.com.hk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CEAQFjAC&url=http%3A%2F%2Fportal.opengeospatial.org%2Ffiles%2F%3Fartifact_id%3D1081%26version%3D1%26format%3Dpdf&ei=7BVaU9HyO-Lf8AHpwYGQDQ&usg=AFQjCNEUPdTm9-g2O9-tUbpGMeoWIImpRA&bvm=bv.65397613,d.aWw</a>
 the sample uses this below:<o:p></o:p></p>
<table class="MsoNormalTable" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" style="border-collapse:collapse">
<tbody>
<tr>
<td width="467" valign="top" style="width:350.6pt;border:solid windowtext 1.0pt;padding:0in 5.4pt 0in 5.4pt">
<p class="MsoNormal">  <!DOCTYPE WMT_MS_Capabilities SYSTEM<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">"<a href="http://www.digitalearth.gov/wmt/xml/capabilities_1_1_1.dtd"><span style="background:yellow;mso-highlight:yellow">http://www.digitalearth.gov/wmt/xml/capabilities_1_1_1.dtd</span></a>"<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">  [<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">   <!ELEMENT VendorSpecificCapabilities EMPTY><o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">  ]><o:p></o:p></p>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p class="MsoNormal">However <a href="http://www.digitalearth.gov/wmt/xml/capabilities_1_1_1.dtd">
http://www.digitalearth.gov/wmt/xml/capabilities_1_1_1.dtd</a> is not accessible.
<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">I even copy A.1 DTD into a file and host in my server <a href="http://54.215.6.158:8088/mapserver2015/mapagent/WMS111.dtd">
http://54.215.6.158:8088/mapserver2015/mapagent/WMS111.dtd</a> however the test case still says it does not match the dtd expected.
<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">Would you please check the test case, or is there a valid public dtd link?<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
<p class="MsoNormal">Thanks & regards, <o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal">Christine<o:p></o:p></p>
<p class="MsoNormal"><o:p> </o:p></p>
</div>
</body>
</html>