<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">
<style>
<!--
@font-face
        {font-family:Calibri}
@font-face
        {font-family:Tahoma}
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif"}
a:link, span.MsoHyperlink
        {color:blue;
        text-decoration:underline}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {color:purple;
        text-decoration:underline}
span.E-postaStili17
        {font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext}
span.E-postaStili18
        {font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D}
.MsoChpDefault
        {font-size:10.0pt}
@page WordSection1
        {margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt}
div.WordSection1
        {}
-->
</style>
</head>
<body lang="TR" link="blue" vlink="purple">
<div class="WordSection1">
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Hello again people,</span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"> </span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Does anyone have any idea on the below issue? The below URL validates on the GML Schema Validator (</span><a href="http://cite.opengeospatial.org/test_engine/gml/2.1.2/validator/">http://cite.opengeospatial.org/test_engine/gml/2.1.2/validator/</a>)
<span style="color:#1F497D">but no luck with the Team Engine or beta so far.</span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"> </span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Any help is appreciated. </span>
</p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"> </span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Thank you.</span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"> </span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D">Ulaş</span></p>
<p class="MsoNormal"><span style="color:#1F497D"> </span></p>
<div>
<div style="border:none; border-top:solid #B5C4DF 1.0pt; padding:3.0pt 0cm 0cm 0cm">
<p class="MsoNormal"><b><span style="font-size:10.0pt; font-family:"Tahoma","sans-serif"">From:</span></b><span style="font-size:10.0pt; font-family:"Tahoma","sans-serif""> ULAS AYDINER
<br>
<b>Sent:</b> Monday, July 15, 2013 5:26 PM<br>
<b>To:</b> cite-forum@lists.opengeospatial.org<br>
<b>Subject:</b> WFS 1.0.0 Testing on the Beta Engine</span></p>
</div>
</div>
<p class="MsoNormal"> </p>
<p class="MsoNormal">Hello everyone,</p>
<p class="MsoNormal"> </p>
<p class="MsoNormal">I’m still having trouble using the beta engine for WFS 1.0.0. Could anyone please tell me what could be wrong with the response to the below WFS request? I’m receiving a great number of errors, and I believe it’s still about validation
 issues.</p>
<p class="MsoNormal"> </p>
<p class="MsoNormal"><a href="http://91.93.170.250:88/Netgissvn/wfs.ashx?NCWS=WFS_TEST&service=WFS&version=1.0.0&Request=DescribeFeatureType">http://91.93.170.250:88/Netgissvn/wfs.ashx?NCWS=WFS_TEST&service=WFS&version=1.0.0&Request=DescribeFeatureType</a></p>
<p class="MsoNormal"> </p>
<p class="MsoNormal">And for schema validation; what URL should I validate this response against?
</p>
<p class="MsoNormal"> </p>
<p class="MsoNormal">Thanks in advance,</p>
<p class="MsoNormal"> </p>
<p class="MsoNormal">Ulaş</p>
<p class="MsoNormal"> </p>
</div>
<span style="font-family:Tahoma">
<table border="0" cellspacing="5px" cellpadding="0" align="left" style="font-family:Tahoma">
<tbody>
<tr>
<td valign="top">
<table border="0" cellspacing="0px" cellpadding="0" align="right">
<tbody>
<tr>
<td align="right"><br>
<span style="font-size:12px; font-family:Tahoma"><strong>ULAS AYDINER</strong></span><br>
<span style="font-size:8px; font-family:Tahoma"><strong>PROJE YÖNETİCİSİ</strong><br>
ulas.aydiner@netcad.com.tr<br>
<br>
<br>
<br>
Cyber Park B Blok No:409<br>
06800, Bilkent / Ankara<br>
<strong>Tel. :</strong>(0312) 265 0510 - 223<strong><br>
Faks: </strong>(312) 265 0520</span> </td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
<td valign="bottom" width="23px">     <img src="line.jpg" width="1px" height="120px">   </td>
<td width="155px" valign="bottom">
<table border="0" cellspacing="0px" cellpadding="0" align="right">
<tbody>
<tr>
<td align="right"><span style="font-size:8px; font-family:Tahoma"><br>
<a href="http://www.netcad.com.tr/" target="_blank"><img src="http://www.netcad.com.tr/imza/logo.jpg" border="0" alt="NETCAD">
</a><br>
<strong>ULUSAL CAD ve GIS<br>
ÇÖZÜMLERİ A.Ş.</strong><br>
<a href="http://www.netcad.com.tr" target="_blank">www.netcad.com.tr</a></span> </td>
</tr>
</tbody>
</table>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</span>
</body>
</html>