[CITE-Forum] WMS 1.3.0 getcapabilities:normative-schema failure

Dirk Stenger cite at lat-lon.de
Thu Jun 30 04:03:03 EDT 2016


Hello,

I have created an issue on GitHub to continue and summarize the analysis
of this question/ error there:
https://github.com/opengeospatial/ets-wms13/issues/33

All further results will be documented on GitHub.

Kind regards,
Dirk



Am 29.06.2016 um 19:26 schrieb Richard Martell:
>
> Hi,
>
>  
>
> The ampersand in the query part was escaped. Upon replacing this
> character entity reference with the ‘&’ character, the URI can be
> dereferenced.
>
> Did the entity reference appear in the original response entity? If
> not, there may be an issue in the test suite.
>
>  
>
> --
>
> Richard
>
>  
>
>  
>
> *From:*CITE-Forum [mailto:cite-forum-bounces at lists.opengeospatial.org]
> *On Behalf Of *Dirk Stenger via CITE-Forum
> *Sent:* Wednesday, 29 June, 2016 00:25
> *To:* cite-forum at lists.opengeospatial.org
> *Subject:* Re: [CITE-Forum] WMS 1.3.0 getcapabilities:normative-schema
> failure
>
>  
>
> Hello Christophe,
>
> the referenced WMS schema in the capabilities is not reachable:
> "...xsi:schemaLocation="http://www.opengis.net/wms
> http://ws.cadcorp.com/ogctest/ogctest.exe?GetSchema&name=OGC/wms/1.3.0/capabilities.xsd..."
> <http://www.opengis.net/wmshttp:/ws.cadcorp.com/ogctest/ogctest.exe?GetSchema&name=OGC/wms/1.3.0/capabilities.xsd...>
>
> This leads to the test failure.
>
> Kind regards,
> Dirk
>
>
> Am 28.06.2016 um 17:17 schrieb Christophe Jarny via CITE-Forum:
>
>     Hello,
>
>      
>
>     Team Engine 4.6.
>
>     Specification: WMS – 1.3.0 [1.16]
>
>     Service: http://ws.cadcorp.com/ogctest/ogctest.exe
>     <http://ws.cadcorp.com/ogctest/ogctest.exe>?
>
>      
>
>      I don’t understand why test 4.2.1
>     (getcapabilities:normative-schema) failed. I believe our service
>     returns a correct XML schema document.
>
>      
>
>      Can you shed some light please?
>
>     Thank you.
>
>      
>
>      Christophe
>
>      
>
>      
>
>      
>
>
>
>
>     _______________________________________________
>
>     CITE-Forum mailing list
>
>     CITE-Forum at lists.opengeospatial.org
>     <mailto:CITE-Forum at lists.opengeospatial.org>
>
>     https://lists.opengeospatial.org/mailman/listinfo/cite-forum
>
>  
>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opengeospatial.org/pipermail/cite-forum/attachments/20160630/cb597fe1/attachment.html>


More information about the CITE-Forum mailing list