[CITE-Forum] Team Engine Stopping Point

Luis Bermudez lbermudez at opengeospatial.org
Wed Jul 1 12:38:48 EDT 2015


Hi Daniel

How are you installing TEAM Engine and what version?

Luis Bermudez, Ph.D.
Executive Director Compliance and E-Learning
Open Geospatial Consortium (OGC)
Skype: bermudez_luis
Twitter: @berdez
Tel: +1 301 760 7323
https://www.linkedin.com/in/bermudez


The OGC: Making Location Count

On Jul 1, 2015, at 10:51 AM, Daniel.McAfee.ctr--- via CITE-Forum <cite-forum at lists.opengeospatial.org> wrote:

> Classification: UNCLASSIFIED
> ======================================================
> 
> I am at the point with Team Engine where the session is created and I have
> the session jsp page up that has the four pull-down menus and the start
> session button. None of these work. In the CreateSession code there is a
> reference to document.standardForm in the code but there is no other
> reference to this throughout the Team Engine code world. The documentation
> states that the JSP 2.2 documents is a separate installation. Did I miss a
> step on this or does everyone get to this point and scratch their head?
> Where do I find the installation file for this?
> 
> Daniel McAfee sends.
> Hewlett Packard 
> Test Automation Engineer
> 
> ======================================================
> Classification: UNCLASSIFIED
> 
> _______________________________________________
> CITE-Forum mailing list
> CITE-Forum at lists.opengeospatial.org
> https://lists.opengeospatial.org/mailman/listinfo/cite-forum

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opengeospatial.org/pipermail/cite-forum/attachments/20150701/cbe6bb08/attachment.html>


More information about the CITE-Forum mailing list