[CITE-Forum] Help with WMTS 1.0.0 testing

ULAS AYDINER ulas.aydiner at netcad.com.tr
Tue Jun 11 08:59:56 EDT 2013


Hello everyone,

I am having trouble understanding the issue with the WMTS 1.0.0 test on the new team engine. My capabilities document is not validated with the below message:

Messages from parser parsers:XMLValidatingParser:
        Validation error:
  cvc-complex-type.4: Attribute 'name' must appear on element 'ows:Parameter'.
Validation error:
  cvc-complex-type.2.4.b: The content of element 'ows:AllowedValues' is not complete. One of '{"http://www.opengis.net/ows/1.1":Value, "http://www.opengis.net/ows/1.1":Range}' is expected.
2 validation errors detected.

But the relevant document section is given below and I believe to have provided all the necessary elements, attributes etc.

<ows:Operation name="GetCapabilities">
<ows:DCP>
<ows:HTTP>
<ows:Get xlink:href="http://91.93.170.250:88/netgissvn/wmts.ashx?">
<ows:Constraint name="GetEncoding">
<ows:AllowedValues>
<ows:Value>KVP</ows:Value>
</ows:AllowedValues>
</ows:Constraint>
</ows:Get>
</ows:HTTP>
</ows:DCP>
<ows:Parameter name="AcceptFormats">
<ows:AllowedValues>
<ows:Value>application/xml</ows:Value>
</ows:AllowedValues>
</ows:Parameter>
</ows:Operation>

And below is the URL to the capabilities document:

http://91.93.170.250:88/netgissvn/wmts.ashx?service=WMTS&request=GetCapabilities

What am I missing here? Please help.

Thank you all in advance.

Ulaş


ULAS AYDINER
PROJE YÖNETİCİSİ
ulas.aydiner at netcad.com.tr



Cyber Park B Blok No:409
06800, Bilkent / Ankara
Tel. :(0312) 265 0510 - 223
Faks: (312) 265 0520


[NETCAD] <http://www.netcad.com.tr/>
ULUSAL CAD ve GIS
ÇÖZÜMLERİ A.Ş.
www.netcad.com.tr<http://www.netcad.com.tr>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opengeospatial.org/pipermail/cite-forum/attachments/20130611/eb140caa/attachment.htm>


More information about the CITE-Forum mailing list