[CITE-Forum] WFS 1.0.0 Testing on the Beta Engine

ULAS AYDINER ulas.aydiner at netcad.com.tr
Tue Jul 16 04:34:04 EDT 2013


Hello again people,

Does anyone have any idea on the below issue? The below URL validates on the GML Schema Validator (http://cite.opengeospatial.org/test_engine/gml/2.1.2/validator/) but no luck with the Team Engine or beta so far.

Any help is appreciated.

Thank you.

Ulaş

From: ULAS AYDINER
Sent: Monday, July 15, 2013 5:26 PM
To: cite-forum at lists.opengeospatial.org
Subject: WFS 1.0.0 Testing on the Beta Engine

Hello everyone,

I'm still having trouble using the beta engine for WFS 1.0.0. Could anyone please tell me what could be wrong with the response to the below WFS request? I'm receiving a great number of errors, and I believe it's still about validation issues.

http://91.93.170.250:88/Netgissvn/wfs.ashx?NCWS=WFS_TEST&service=WFS&version=1.0.0&Request=DescribeFeatureType

And for schema validation; what URL should I validate this response against?

Thanks in advance,

Ulaş


ULAS AYDINER
PROJE YÖNETİCİSİ
ulas.aydiner at netcad.com.tr



Cyber Park B Blok No:409
06800, Bilkent / Ankara
Tel. :(0312) 265 0510 - 223
Faks: (312) 265 0520


[NETCAD] <http://www.netcad.com.tr/>
ULUSAL CAD ve GIS
ÇÖZÜMLERİ A.Ş.
www.netcad.com.tr<http://www.netcad.com.tr>

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opengeospatial.org/pipermail/cite-forum/attachments/20130716/a8f4aad0/attachment.html>


More information about the CITE-Forum mailing list