[CITE-Forum] WFS 1.0 setup instructions incomplete

Richard Martell rmartell at galdosinc.com
Wed Dec 11 17:07:18 EST 2013


Andrea,

I ran the wfs-1.0 suite using a clean teamengine build (4.0.3). The _only_ additional libraries
required are the four listed in the README (they go into WEB-INF/lib/):

* cite1-utils-1.1.0.jar
* gml2-validator-1.1.jar
* jaxen-1.0-FCS.jar
* saxpath-1.0-FCS.jar

The suite ran to completion, so I have no idea what caused the exceptions you observed :(

--
Richard


From: andrea.aime at gmail.com [mailto:andrea.aime at gmail.com] On Behalf Of Andrea Aime
Sent: Tuesday, 10 December, 2013 12:04
To: Richard Martell
Cc: Luis Bermudez; cite-forum at lists.opengeospatial.org
Subject: Re: [CITE-Forum] WFS 1.0 setup instructions incomplete

On Tue, Dec 10, 2013 at 8:23 PM, Richard Martell <rmartell at galdosinc.com<mailto:rmartell at galdosinc.com>> wrote:
Andrea,

You were using the CLI rather than the web interface? I missed that. As Luis noted, in that case
the libs go into TE_BASE/resources/lib.

No no, I'm using the webapp

Cheers
Andrea


--
==
Our support, Your Success! Visit http://opensdi.geo-solutions.it for more information.
==

Ing. Andrea Aime
@geowolf
Technical Lead

GeoSolutions S.A.S.
Via Poggio alle Viti 1187
55054  Massarosa (LU)
Italy
phone: +39 0584 962313
fax: +39 0584 1660272
mob: +39  339 8844549

http://www.geo-solutions.it
http://twitter.com/geosolutions_it

-------------------------------------------------------
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opengeospatial.org/pipermail/cite-forum/attachments/20131211/c2bb7c99/attachment.html>


More information about the CITE-Forum mailing list