[CITE-Forum] ets-wfs build issue

Michael Schulz mandschulz at googlemail.com
Mon Dec 2 02:54:03 EST 2013


Hi Richard,

great, thanks. Builds w/o problems.

Cheers, Michael


2013/11/30 Richard Martell <rmartell at galdosinc.com>

>  Michael,
>
>
>
>
>
> I modified the unit test on the trunk (2.0-r13-SNAPSHOT) by appending a
> time zone designator to the date values.
>
>
>
>
>
> --
>
> Richard
>
>
>
>
>
> *From:* CITE-Forum [mailto:cite-forum-bounces+rmartell=
> galdosinc.com at lists.opengeospatial.org] *On Behalf Of *Michael Schulz
>
> *Sent:* Friday, 29 November, 2013 02:42
> *To:* cite-forum at lists.opengeospatial.org
> *Subject:* [CITE-Forum] ets-wfs build issue
>
>
>
> Hi,
>
>
>
> I have just downloaded and built the TE 4.0.3 after Luis send the
> technical documentation around (thanks for that, Luis - I'm not a Java
> expert ...). I then tried to build the WFS2 ets (2.0-r12), but that didn't
> work right away, because there was a failing test:
>
>
>
> sortDateValues() in VerifyRelationalOperator checks for the correct
> sorting of just date values. And the assertion failed in my case. The
> problem turned out to be the timezone of my local PC, because the date is
> cast into datetime object somewhere, but because of the UTC+1 timezone,
> e.g. "2013-12-01" changed to "2013-11-30T23:00.000Z", and so the assertion
> fails. If anyone wants me to open a ticket for that, I could do so.
>
>
>
> Cheers, Michael
>
>
>
> --
>
> -----------------------------------------------------------
> Michael Schulz
>
>
>



-- 
-----------------------------------------------------------
Michael Schulz

Bahnhofstr. 62
D-63477 Maintal
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opengeospatial.org/pipermail/cite-forum/attachments/20131202/73dc6464/attachment.html>


More information about the CITE-Forum mailing list