[CITE-Forum] WMTS beta test suite

Sebastian Goerke goerke at lat-lon.de
Thu Nov 22 03:51:52 EST 2012


Hi List,

I´ m trying to get the wmts beta test suite (tag r0) running, but it
does not work.
On several teamengine/ system setups I get following messages:

./test.sh -source=/home/wolniak/test/scripts/wmts/1.0.0/tags/r0/ctl/
No working directory supplied.  Using /tmp/te_work
21.11.2012 15:03:01 com.occamlab.te.Generator generateXsl
INFO: Validating
/home/wolniak/test/scripts/wmts/1.0.0/tags/r0/ctl/WMTS_ETS.xml
Validation error at line 32, column 22 of
file:/home/wolniak/test/scripts/wmts/1.0.0/tags/r0/ctl/WMTS_ETS.xml:
  cvc-complex-type.2.4.a: Invalid content was found starting with
element 'ctl:defaultResult'. One of
'{"http://www.occamlab.com/ctl":link,
"http://www.occamlab.com/ctl":starting-test}' is expected.
Validation error at line 36, column 47 of
file:/home/wolniak/test/scripts/wmts/1.0.0/tags/r0/ctl/WMTS_ETS.xml:
  cvc-complex-type.3.2.2: Attribute 'type' is not allowed to appear in
element 'ctl:test'.
Validation error at line 265, column 22 of
file:/home/wolniak/test/scripts/wmts/1.0.0/tags/r0/ctl/WMTS_ETS.xml:
  cvc-complex-type.2.4.a: Invalid content was found starting with
element 'ctl:defaultResult'. One of
'{"http://www.occamlab.com/ctl":link,
"http://www.occamlab.com/ctl":base}' is expected.
Validation error at line 390, column 22 of
file:/home/wolniak/test/scripts/wmts/1.0.0/tags/r0/ctl/WMTS_ETS.xml:
  cvc-complex-type.2.4.a: Invalid content was found starting with
element 'ctl:defaultResult'. One of
'{"http://www.occamlab.com/ctl":link,
"http://www.occamlab.com/ctl":base}' is expected.
Validation error at line 510, column 22 of
file:/home/wolniak/test/scripts/wmts/1.0.0/tags/r0/ctl/WMTS_ETS.xml:
  cvc-complex-type.2.4.a: Invalid content was found starting with
element 'ctl:defaultResult'. One of
'{"http://www.occamlab.com/ctl":link,
"http://www.occamlab.com/ctl":base}' is expected.
Validation error at line 630, column 22 of
file:/home/wolniak/test/scripts/wmts/1.0.0/tags/r0/ctl/WMTS_ETS.xml:
  cvc-complex-type.2.4.a: Invalid content was found starting with
element 'ctl:defaultResult'. One of
'{"http://www.occamlab.com/ctl":link,
"http://www.occamlab.com/ctl":base}' is expected.
Validation error at line 750, column 22 of
file:/home/wolniak/test/scripts/wmts/1.0.0/tags/r0/ctl/WMTS_ETS.xml:
  cvc-complex-type.2.4.a: Invalid content was found starting with
element 'ctl:defaultResult'. One of
'{"http://www.occamlab.com/ctl":link,
"http://www.occamlab.com/ctl":base}' is expected.

Exception in thread "TEAM Engine" java.lang.NullPointerException
    at com.occamlab.te.index.Index.add(Index.java:126)
    at com.occamlab.te.Generator.generateXsl(Generator.java:167)
    at com.occamlab.te.Test.main(Test.java:288)


Any ideas?

Regards

Sebastian

-- 
l a t / l o n  GmbH
Aennchenstrasse 19               53177 Bonn, Germany
phone ++49 +228 18496-0          fax ++49 +228 18496-29
http://www.lat-lon.de            http://www.deegree.org



More information about the CITE-Forum mailing list