[CITE-Forum] a couple of wcs 1.0 fixes

Sebastian Goerke goerke at lat-lon.de
Tue Jun 12 02:16:15 EDT 2012


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Hi Justin,

thank you again for providing patches. I will check them in this week.
There could be further issues when changing to the new xlink
references I think. I will change those in the next days.

Regards

Sebastian

- -- 
l a t / l o n  GmbH
Aennchenstrasse 19               53177 Bonn, Germany
phone ++49 +228 18496-0          fax ++49 +228 18496-29
http://www.lat-lon.de            http://www.deegree.org


Am 12.06.2012 04:30, schrieb Justin Deoliveira:
> Hi all,
> 
> Just ran the latest version of the wcs 1.0 tests (r2) and the trunk
> and found a couple of issues.
> 
> 1. getcapabilities_operations-getcapabilities_request-post-xml-7
> 
> Makes a GetCapabilities request with an attribute named "section"
> on the root element. But it seems to me from the schema [1] that
> this should actually be an element, not an attribute.
> 
> 2.
> getcoverage_operations-getcoverage_request-domainsubset-post-xml-rectifiedgrid
>
>  Looks up a format to make the DescribeCoverage request with with a
> relative xpath, think it needs to be an absolute one.
> 
> Patch attached for the fixes.
> 
> Thanks!
> 
> [1] http://schemas.opengis.net/wcs/1.0.0/wcsCapabilities.xsd
> 
> 
> 
> 
> _______________________________________________ CITE-Forum mailing
> list CITE-Forum at lists.opengeospatial.org 
> https://lists.opengeospatial.org/mailman/listinfo/cite-forum
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iEYEARECAAYFAk/W3q8ACgkQq1hDh4aJykKtkACfRuDcThUOHP9ZyA3BmBnzwpX3
DzUAn3BkV6DIaMYKkSPuCqOc/h+dYa94
=LZ/z
-----END PGP SIGNATURE-----


More information about the CITE-Forum mailing list