[CITE-Forum] New Team Engine 3.1 and WFS 1.1.0 r9

Sebastian Goerke goerke at lat-lon.de
Thu Apr 12 02:37:51 EDT 2012


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Hi Jean-Luc,

I did a little mistake while testing. You tested the binary and I
tested my source build (3.1-beta and trunk).
For the source versions, where you have to build teamengine before
testing, all seems to be working fine, as I already mentioned. But
with the binary, I get the same errors like you. I'm going to find
out, what the reason for that is.
In the meantime, you could do your tests with this tag:

https://teamengine.svn.sourceforge.net/svnroot/teamengine/tags/beta-3.1/

After checkout with SVN, you have to run "ant jar.engine" to build it
up and then use the same commandline you mentioned before.

Regards

Sebastian

- -- 
l a t / l o n  GmbH
Aennchenstrasse 19               53177 Bonn, Germany
phone ++49 +228 18496-0          fax ++49 +228 18496-29
http://www.lat-lon.de            http://www.deegree.org



Am 11.04.2012 17:47, schrieb Jean Luc Daems:
> Hallo Sebastian,
> 
> Trying with r8, I still got same kind of errors.
> 
> Regarding http://cite.opengeospatial.org/easytesting and
> teamengine-3.1-bin.zip, I've extracted to c:\.
> 
> Is there any other manipulation missing ?
> 
> FYI : java version "1.6.0_31" Java(TM) SE Runtime Environment
> (build 1.6.0_31-b05) Java HotSpot(TM) Client VM (build 20.6-b01,
> mixed mode, sharing)
> 
> JAVA_HOME=C:\Program Files\Java\jre6
> 
> Best Regards Jean-Luc
> 
> Inactive hide details for Sebastian Goerke ---11/04/2012
> 16:00:01--------BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----Sebastian Goerke
> ---11/04/2012 16:00:01--------BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
> 
> *Sebastian Goerke <goerke at lat-lon.de>* Sent by: 
> cite-forum-bounces+jean-luc.daems=star-apic.com at lists.opengeospatial.org
>
>  11/04/2012 16:00
> 
> 
> 
> To 
> 
> cite-forum at lists.opengeospatial.org
> 
> 
> cc 
> 
> Subject 
> 
> Re: [CITE-Forum] New Team Engine 3.1 and WFS 1.1.0 r9
> 
> 
> 
> 
> -----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE----- Hash: SHA1
> 
> Hi,
> 
> I tested WFS 1.1.0 r9 with the teamengine beta 3.1 build now. All 
> tests passed. It would be interesting, if WFS 1.1.0 r8 is working
> with your setup. If it does, there could be something wrong with
> the scripts in r9.
> 
> Regards
> 
> Sebastian
> 
> - -- l a t / l o n GmbH Aennchenstrasse 19 53177 Bonn, Germany 
> phone ++49 +228 18496-0 fax ++49 +228 18496-29 
> http://www.lat-lon.dehttp://www.deegree.org
> 
> 
> 
> Am 11.04.2012 10:30, schrieb Sebastian Goerke:
>> Hi Jean-Luc,
>> 
>> I will try evaluate, if there are differences between teamengine 
>> 3.1 and the trunk version on which it should be based on. With
>> my trunk build WFS 1.1.0 r9 works fine. I will also test it with 
>> teamengine 3.1 build.
>> 
>> Regards
>> 
>> Sebastian
> 
> 
> 

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Mozilla - http://enigmail.mozdev.org/

iEYEARECAAYFAk+GeDkACgkQq1hDh4aJykLZRACgqghXMQ8AKmRIdYU+ETd6h7Yh
jSwAnjWIwOnoTQhGAvJHIRt5be4i8/3J
=ZSvy
-----END PGP SIGNATURE-----


More information about the CITE-Forum mailing list