[CITE-Forum] MalformedURLException with TEAMEngine 2.0b under Red Hat

Andreas Schmitz schmitz at lat-lon.de
Tue Jul 12 10:15:35 EDT 2011


Janis Blank wrote:

Hi,

> I recently encountered a problem with TEAMEngine 2.0b and a certain  
> CTL/Web Service combination under Linux (Red Hat Enterprise 6.1).
> When started with the following command from the bin directory:
>
> sh test.sh -source=/home/cpadmin/teamengine2.0/bin/level1.5.ctl  
> -test=csw:level1.5  
> @url=http://ims7.bkg.bund.de/geonetwork/srv/en/csw?SERVICE=CSW&REQUEST=GetCapabilities
>
> TEAMEngine outputs the following error:
>
> Testing csw:level1.5 (s0001)...
> Assertion: Run tests for level 1.5 compliance.
> java.net.UnknownHostException: ims7.bkg.bund.de
> !!! !!!

are you sure that you can reproduce the problem? To me it looks as
though you had a temporary problem resolving ims7.bkg.bund.de. As far as
I know, nothing special happens in the TEAMEngine when resolving
hosts. Maybe the Linux host has network configuration issues?

Best regards, Andreas
-- 
l a t / l o n  GmbH
Aennchenstrasse 19               53177 Bonn, Germany
phone ++49 +228 18496-0          fax ++49 +228 18496-29
http://www.lat-lon.de            http://www.deegree.org
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 198 bytes
Desc: Digital signature
URL: <http://lists.opengeospatial.org/pipermail/cite-forum/attachments/20110712/c605f9c0/attachment.pgp>


More information about the CITE-Forum mailing list