[CITE-Forum] Test wfs:wfs-1.1.0-Basic-GetFeature-tc209.2. I get an error.

김도기 dogi.kim at gmail.com
Sun Nov 7 10:46:25 EST 2010


Hi all

I tested following the test. I got an error.

__/span>Test wfs:wfs-1.1.0-Basic-GetFeature-tc209.2
<http://cite.opengeospatial.org/teamengine/listings/~2Flocal~2Fsrv~2Ftomcat~2Fwebapps~2Fteamengine~2FWEB-INF~2Fscripts~2Fwfs-1.1.0-r3~2Fctl~2Fall.html#wfs:wfs-1.1.0-Basic-GetFeature-tc209.2>__/span>(View
Details <http://cite.opengeospatial.org/teamengine/viewTestLog.jsp?test=s0010/d1e34887_1/d1e732_1/d1e25203_1/d1e16198_1/d1e9814_1>):
Failed
__/span>Test wfs:wfs-1.1.0-Basic-GetFeature-tc209.3
<http://cite.opengeospatial.org/teamengine/listings/~2Flocal~2Fsrv~2Ftomcat~2Fwebapps~2Fteamengine~2FWEB-INF~2Fscripts~2Fwfs-1.1.0-r3~2Fctl~2Fall.html#wfs:wfs-1.1.0-Basic-GetFeature-tc209.3>__/span>(View
Details <http://cite.opengeospatial.org/teamengine/viewTestLog.jsp?test=s0010/d1e34887_1/d1e732_1/d1e25203_1/d1e16198_1/d1e9825_1>):
Failed


Message d1e12482_1:
   FAILURE: Expected rounded gml:pos of "361191 3867444" (found:
5816162.702106611 -1601879.757491778).

In Ours product this result appear. So I tested by GeoSERVER and ARCGIS. The
result is same.
On the GetCapabilities, didn't define a support list for "__/span>EPSG:32629"
the coordinate system.

I don't know why the reason.
Please help me.

Thanks and Best Regards
Do-gi
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.opengeospatial.org/pipermail/cite-forum/attachments/20101108/93a4630b/attachment-0001.htm>


More information about the CITE-Forum mailing list