[CITE-Forum] wfs 1.0 tests

Justin Deoliveira jdeolive at opengeo.org
Wed Feb 10 17:01:56 EST 2010


It appears I do. I just tried a dummy commit and it seemed to work.

I will happily commit the patch if given the go ahead. Might be nice to 
have another test writer or implementer look it over just in case i am 
out to lunch.

-Justin

On 2/10/10 4:52 PM, Raj Singh wrote:
> The most official way to submit this is to put it into Subversion. Do
> you have commit access?
> ---
> Raj
>
>
> On Feb 9, at 6:21 PM, Justin Deoliveira wrote:
>
>> Hi all,
>>
>> I just ran the "r1" version of the wfs 1.0 cite tests and ran into a
>> number of issues that I am farily confident are bugs in the tests.
>>
>> Attached is a patch which fixes the tests cases to the best of my
>> knowledge of how they should function.
>>
>> Is there a more official place to post patches and stuff like this?
>>
>> -Justin
>>
>> --
>> Justin Deoliveira
>> OpenGeo - http://opengeo.org
>> Enterprise support for open source geospatial.
>> <wfs-1.0.0.patch>_______________________________________________
>> CITE-Forum mailing list
>> CITE-Forum at lists.opengeospatial.org
>> https://lists.opengeospatial.org/mailman/listinfo/cite-forum
>
> _______________________________________________
> CITE-Forum mailing list
> CITE-Forum at lists.opengeospatial.org
> https://lists.opengeospatial.org/mailman/listinfo/cite-forum


-- 
Justin Deoliveira
OpenGeo - http://opengeo.org
Enterprise support for open source geospatial.


More information about the CITE-Forum mailing list