[CITE-Forum] wfs-1.1.0-Basic-DescribeFeatureType-tc tests

Andreas Schmitz schmitz at lat-lon.de
Wed Dec 15 04:16:52 EST 2010


Baris Kazar wrote:

Hi,

> We have now the new TeamEngine3.0 or 2.1 running locally. Thanks to Luis Bermudez for directing us to the
> correct place of the newest versions of TeamEngine and WFS 1.1.0 tests.
>
> The Tests wfs:wfs-1.1.0-Basic-DescribeFeatureType-tc (POST) 3.1, 3.2, 3.3, 7.1, 9.1, (GET) 1.1, 5.1, 4.1, 8.1, 10.1:
> fail now with either errors:
> org.xml.sax.SAXParseException: src-resolve: Cannot resolve the name 'xml:lang' to a(n) 'attribute declaration' component.
> or :
> org.xml.sax.SAXParseException: s4s-elt-invalid-content.1: The content of '#AnonType_schema' is invalid.
>
> It is not fixable now by commenting out xml:lang in
> teamengine3.0/scripts/wfs-1.1.0-r4/resources/xsd/w3c/xmlschema/1.0/XMLSchema.xsd
>
> Has someone experienced this error? I searched the forums but could
> not find any discussion related to this.

did you try to validate the response of your server in an XML validator,
eg. XMLSpy? The problem looks like a validation problem, maybe the
validation messages from another program are more helpful in tracking
down the problem.

You can also send us the document, maybe someone can spot the problem.

Best regards, Andreas
-- 
l a t / l o n  GmbH
Aennchenstrasse 19               53177 Bonn, Germany
phone ++49 +228 18496-0          fax ++49 +228 18496-29
http://www.lat-lon.de            http://www.deegree.org
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: not available
Type: application/pgp-signature
Size: 197 bytes
Desc: Digital signature
URL: <http://lists.opengeospatial.org/pipermail/cite-forum/attachments/20101215/99dfccfe/attachment.pgp>


More information about the CITE-Forum mailing list